Gratis levering i hele butikken! -10% på smykker med kode: WELCOME10

Fordelene med kobbersmykker på det fysiske og mentale nivået

Fordelene med kobbersmykker på det fysiske og mentale nivået

Fordelene med kobbersmykker: Hvorfor bruke kobbersmykker?

Smykker-argent-pure-pure-jacket-ja-jales-ledede justerbare

DE Kobbersmykker har blitt brukt i tusenvis av år for deres estetisk skjønnhet og deres helbredende egenskaper. Faktisk er kobber et essensielt sporselement som er nødvendig for normal funksjon av menneskekroppen. Det er involvert i dannelsen av røde blodlegemer, energiproduksjon og Immunsystemregulering. I tillegg er kobber assosiert med mange Terapeutiske fordeler, spesielt for å lindre smerter, redusere betennelse og forbedre blodsirkulasjonen.

I denne artikkelen vil vi utforske de fysiske og psykologiske fordelene med kobbersmykker, så vel som deres fascinerende historie.

 

Kurative egenskaper ved kobber: Hva er fordelene med kobbersmykker på helsen?

Kobber-Materiau-Pour-Fabrication-de-Bijoux

De fysiske fordelene med kobbersmykker

De helbredende egenskapene til kobbersmykker har vært godt kjent i århundrer. Faktisk brukte de gamle egypterne, grekere og romere kobber for å forhindre sykdommer og Forbedre blodsirkulasjonen. De fysiske fordelene med kobbersmykker skyldes dens elektromagnetiske egenskaper.

Når kobber er i kontakt med huden, skaper det et magnetfelt som stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer betennelse. Dette kan hjelpe dempe smerten og ubehag, spesielt for mennesker medLeddgikt og andre inflammatoriske tilstander.

Sovende kvinne-benfit-of-copper-jewelry-bangle

I tillegg hevder mange kobber smykkebærere at det hjelper dem øke deres nivå avenergi, har forbedre deres sove og på redusere deres nivå av understreke og D 'angst. Selv om det vitenskapelige beviset for disse påstandene er begrensede, er mange følgere av kobbermykker overbevist om deres terapeutiske fordeler.

 

De psykologiske fordelene med kobbersmykker

I tillegg til de helbredende egenskapene, er kobber også assosiert med mange psykologiske fordeler. Faktisk er de elektromagnetiske egenskapene til kobber ment å stimulerepositiv energi Og redusere nivåene av understreke og D 'angst, Som tidligere sagt.

Woman-Detend-by-the-first-stelligant-des-Bijoux-en-Cuivre

Kobbersmykker er også assosiert med emosjonell helbredelse, bidra til å eliminere energiblokkeringer og styrke selvtilliten. Dette kan hjelpe Forbedre mental helse Og emosjonell, spesielt for mennesker med depresjon, angst og andre Følelsesmessige lidelser.

 

Årsakene til å bruke kobbersmykker: en tusenårs tradisjon

History of Copper Jewelry: Native American Tribes in Vikings and Beyond

Kobber er en av de eldste metallene som brukes av mennesker, som dateres tilbake mer enn 10.000 år. Gamle sivilisasjoner som Egyptisk, The gresk og Romere Alle brukte kobber til å lage smykker, rituelle gjenstander og verktøy. Kobbersmykker har også blitt slitt for sine helbredende egenskaper, spesielt for å forhindre sykdommer og forbedre blodsirkulasjonen.

Jewel-de-l-Egypte-Antique-en-Cuivre

Selv i dag fortsetter kobbersmykker å være populære for deres estetiske skjønnhet og deres helbredende egenskaper. Moderne kobbersmykker er tilgjengelig i et bredt utvalg av stiler og design, alt fra enkle armbånd og halskjeder til mer komplekse stykker med edelstener og komplekse mønstre.

Kobbersmykker ble slitt av mange kulturer Og Etniske grupper over hele verden i tusenvis av år. Her er en oversikt over noen av kulturene og etniske grupper som tradisjonelt har slitt kobbersmykker:

DE Amerindians : Amerindianske stammer som Navajos, Hopis, Zunis og Pueblos har laget kobber- og sølvsmykker til eget bruk og for handel. Kobbersmykker var ofte assosiert med åndelig tro og ble slitt for sin estetiske skjønnhet så vel som for deres helbredende egenskaper.

smykker-amerindiens-in-kobber

DE Vikinger : Vikinger har laget kobbersmykker som ofte var assosiert med deres religion og deres tro. Kobbersmykker ble også brukt som valuta for utveksling og som et symbol på rikdom og makt.

Kvinne-viking-porter-bijoux-en-cuivre-et-objets-en-cuivre

DE Afrikanske stammer : Mange afrikanske stammer har tradisjonelt slitt kobbersmykker. Kobbersmykker var ofte assosiert med overgangsriter, slik som ekteskap, og ble slitt for sin estetiske skjønnhet så vel som for deres symbolsk betydning.

Kvinne-afrikansk-porter-bijoux-en cuivre

DE Asiatiske stammer : Asiatiske stammer, spesielt i Himalaya regioner Og Tibetansk, har tradisjonelt slitt kobbersmykker til deres Åndelig mening. Kobbersmykker var ofte assosiert med religiøs tro og ble slitt for sin estetiske skjønnhet så vel som for deres helbredende egenskaper.

Unge-indian-kvinne-slitasje-sari-smell

Kort sagt, kobbersmykker har en rik historie og har blitt båret av mange kulturer og etniske grupper rundt om i verden for deres estetiske skjønnhet og deres helbredende egenskaper. Enten du velger å bruke et kobberstykke smykker for dets symbolske betydning eller bare for estetikken, er det tydelig at kobber fortsetter å fange og inspirere mennesker rundt om i verden.

Raiden-Bracelet-Jonc-Homme Cuivre-Magnetique

I tillegg til de helbredende egenskapene, regnes også kobbersmykker som en Symbol på styrke, av mot og av lang levetid. Kobber er et metall bærekraftig Og motstandsdyktig til korrosjon som kan vare i mange år med passende omsorg. Kobbersmykker er også enkelt å vedlikeholde og rene, noe som gjør det til et populært valg for folk som er bekymret for bærekraft.

 

Kobber i etniske smykker: et materiale som er både holdbart og estetisk

Vanita-jonc-en-cuivre-ajustableBarcelet-jonc-cuivre-ajustbare-sakae

Som vi nettopp har sett, ble kobbersmykker brukt i tusenvis av år for deres estetiske skjønnhet og deres helbredende egenskaper. Kobber er et essensielt sporselement som er nødvendig for normal funksjon av menneskekroppen. Kobbersmykker er assosiert med mange fordeler fysisk Og psykologisk, spesielt for lindre der smerte, Reduser betennelse og forbedre blodsirkulasjonen.

I tillegg til å være estetiske og gunstige for helse, er de også bærekraftig. DE kobber er en robust materiale Og motstandsdyktig Til korrosjon, noe som betyr at kobbersmykker kan vare i mange år. De kan enkelt rengjøres og høflige for å gjenopprette sin opprinnelige glans.

I tillegg er kobber resirkulerbart og respekt for miljøet, noe som gjør det til et økologisk valg for forbrukerne som er opptatt av miljøet. Med et passende vedlikehold kan kobbersmykker vare lenge, noe som gjør det til en klok investering for smykkesamlingen din.

 

Hvordan velge og vedlikeholde kobbersmykkene dine: Praktiske råd

Hvis du er interessert i fordelene med kobbersmykker og planlegger å kjøpe en, her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig juvel for deg.

Lei-armbånd-cuivre-Magnetique

Først av alt, husk å velge kobbersmykker av høy kvalitet. Kobber av lavere kvalitet kan inneholde urenheter som kan påvirke dens helbredende egenskaper og holdbarhet. Terre de Siam tilbyr kobbersmykker laget av rent kobber eller en Legering av høy kvalitet som garanterer a lang forventet levealder og maksimale helbredende egenskaper.

Velg deretter en juvel som er egnet for din personlige stil. Kobbersmykker er tilgjengelig i en rekke design og stiler, så velg den som passer best for din personlighet og estetiske smak.

Til slutt, sørg for å ta vare på kobbersmykkene dine for å garantere dets levetid og maksimale helbredende egenskaper.

  • Unngå å bruke kobbersmykker i dusjen eller under intense aktiviteter, da dette kan redusere levetiden.
  • Rengjør kobbersmykkene regelmessig med en myk klut for å holde den i god stand.
  • Unngå kjemikalier (løsningsmidler, parfymer, kremer eller rengjøringsprodukter)

 

Som du kan se, har kobbersmykker alt å glede: estetikk, gunstig for helse, bærekraftig, øko-repsons og betraktet som et symbol på styrke, av mot og av lang levetid. De er tilgjengelige i en rekke stiler og design som passer til all estetisk smak.

Velg nå fra vårt utvalg av kobberarmbånd av høy kvalitet og ta vare på deg selv ved å opprettholde det riktig for å garantere dens levetid og dens maksimale helbredende egenskaper.


0 Kommentar
Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarene må godkjennes før publiseringen.

Nylige artikler

Kategorier

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi tilbyr deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.